Διαβατηρίου

Στα καταστήματα Photo I.D. μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες διαβατηρίου άμεσα και να τις παραλάβετε σε 3 λεπτά!

Οι φωτογραφίες διαβατηρίου εκδίδονται σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ. Eμείς φροντίζουμε έτσι ώστε να μηδενίσουμε τις πιθανότητες αποτυχίας έκδοσης διαβατηρίου (λόγω φωτογραφίας).

Ταυτότητας

Στα καταστήματα Photo I.D. μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες ταυτότητας άμεσα και να τις παραλάβετε σε 3 λεπτά! Οι φωτογραφίες ταυτότητας εκδίδονται σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της ΕΛ.ΑΣ.

Διπλώματος Ψηφιακή και Υπογραφή Ψηφιακή

Στα καταστήματα Photo I.D. μπορείτε να βγάλετε άμεσα φωτογραφίες για δίπλωμα αυτοκινήτου, μηχανής κτλ. οι οποίες είναι ίδιες με αυτές του διαβατηρίου και εκδίδονται σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ. (Εμείς φροντίζουμε έτσι ώστε να μηδενίσουμε τις πιθανότητες αποτυχίας έκδοσης διπλώματος λόγω φωτογραφίας.)

Μπορείτε επίσης να βγάλετε φωτογραφίες για δίπλωμα μοτοποδηλάτου που εκδίδει η διεύθυνση Τροχαίας και για δίπλωμα τρακτέρ που εκδίδει η διεύθυνση Γεωργίας.

Μπορείτε επίσης να βγάλετε φωτογραφίες για ανανέωση του παλιού διπλώματος σε νέου τύπου,να την ετοιμάσουμε σε ψηφιακή μορφή όπως και την υπογραφή σας και να τις παραλάβετε σε ένα CD ή USB stick σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Μεταφορών.
Μπορούμε επίσης να ολοκληρώσουμε εμείς όλη την διαδικασία για αλλαγή του διπλώματος σας σε νέου τύπου καταθέτοντας εμείς την αίτηση σας ηλεκτρονικά.
ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
βιζα

Αμερικανικής, Ρωσικής, Κινεζικής Βίζας κτλ.

Στα καταστήματα Photo I.D. μπορείτε να βγάλετε άμεσα φωτογραφίες για αμερικάνικη, κινέζικη, ρώσικη βίζα και οποιαδήποτε άλλη βίζα χρειαστείτε σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές της εκάστοτε πρεσβείας ή του προξενείου της χώρας αυτής.

Πάσου, Βιβλιαρίου Υγείας, Καρτέλα Αθλητή, Απολυτηρίου Λυκείου

Στα καταστήματα Photo I.D. μπορείτε να βγάλετε άμεσα φωτογραφίες για οποιαδήποτε χρήση επιθυμείτε (απλές, πάσου, βιβλιαρίου υγείας κτλ.)

πασου απλες

Κάρτας Ταχογράφου

Μπορείτε επίσης να βγάλετε φωτογραφία για κάρτα ταχογράφου και να την παραλάβετε σε ψηφιακή μορφή (CD) μαζί με την υπογραφή σας ψηφιοποιημένη όπως ζητείται από το υπουργείο συγκοινωνιών και τις σχολές οδηγών.

Άδειας Ταχυπλόου και Ψηφιακή μορφή

Στα καταστήματα Photo I.D. μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες για άδεια χειριστή ταχύπλοου και να τις παραλάβετε και σε ψηφιακή μορφή σε ένα CD ή USB stick σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
ΑΔΕΙΑ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Επαγγελματικής Κάρτας

Στα καταστήματα Photo I.D. μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες για την επαγγελματική σας κάρτα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να τις παραλάβετε άμεσα.